EU TRAVEL CERTIFICATE

EXPRESS COVID-19 TESTER

Tjänster vi erbjuderHär hittar du ett stort utbud av våra tjänster - både till dig som företag och till dig som privatkund. Bland annat kan vi erbjuda dig som privatperson och företag Covid-19-snabbtester, med eller utan reseintyg, antikroppstester och PCR-tester. Du som har företag kan även köpa tester. 

Utöver detta erbjuder vi också företagshälsovård och utbildningar inom arbetsmiljö, brand, säkerhet m.m. Hos oss kan du även hämta ut olika läkarintyg. 


Vi är av Försäkringskassan en godkänd anordnare av olika bedömningar och utredningar gällande arbetsinriktad rehabilitering och arbetsförmågebedömning.

Läs mer under respektive kategori eller kontakta oss om du undrar något!


Företagshälsovård


På Care By Hesore hjälper vi ditt företag och dina medarbetare nå er fulla potential med hälsan i behåll. Vi förstår att det stundtals kan finnas många faktorer som kan hämma företagets möjligheter att nå önskade resultat.  Vi kan därför erbjuda dig olika typer av lösningar så som stress- och krishantering för anställda, arbetsförmågebedömning, arbetsinriktad rehabilitering, olika typer av utbildningar m.m.


Vi är av Försäkringskassan en godkänd anordnare av olika bedömningar och utredningar gällande arbetsinriktad rehabilitering och arbetsförmågebedömning.Arbetsgivare och organisationer inom privat och offentlig sektor kan få bidrag för rehabliteringsstöd från Försäkringskassan om ni anlitar oss som anordnare. 


Vi är godkänd utbildningsanordnare för arbetsmiljöutbildning som stöds av arbetsmarknadens parter Svenskt Näringsliv, LO och PTK.

Företag och organisationer inom privat sektor, som har tecknat kollektivavtal och Trygghetsförsäkring vid arbetsskada TFA för de anställda, har möjlighet att få viss ersättning för kostnader de har för arbetsmiljöutbildning hos oss. Stödet är en delfinansiering av utbildningskostnaden och riktar sig till både arbetare och tjänstemän och ska särskilt stödja gemensamma utbildningsinsatser – där såväl chefer som arbetsmiljö- eller skyddsombud på arbetsplatsen deltar tillsammans.


Se fullständig översikt nedan och läs mer under respektive tjänst. Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något!

ARBETSLIVSINRIKTAD REHABILITERING


Vårt team av läkare, sjuksköterskor, psykolog, folkhälsovetare och fysioterapeuter kan erbjuda dig hjälp med medicinska, psykologiska, sociala och arbetslivsinriktade åtgärder för att du ska kunna fortsätta arbeta eller komma tillbaka till ett arbete.

ARBETSFÖRMÅGEBEDÖMNING


Vi hjälper till med bedömning av arbetsförmåga. Du får ett underlag utifrån vilket du kan sätta in rätt åtgärder för att förhindra en sjukskrivning eller för att arbetstagaren ska kunna återgå till sitt arbete.

KRISHANTERING & FÖREBYGGANDE KRISARBETE


Care by Hesore kan hjälpa dig på plats genom att utbilda i krisberedskap och förebyggande krisåtgärder ifall något inträffar på din arbetsplats. Skulle något ändå ske finns vi som stöd för dig och dina medarbetare för krissamtal och stöd efteråt.

STRESSHANTERING


Många av oss kan uppleva stress i arbetet under både kort och lång tid. Den långvariga stressen kan på sikt leda till sjukskrivningar och utbrändhet. Vi kan hjälpa både dig som är sjukskriven och dig som vill förhindra detta. Hos oss får du hjälp av legitimerad psykolog, läkare, sjuksköterskor och fysioterapeut. 

Intyg


Nedan kan du se vilka intyg vi erbjuder i dagsläget.

Du kan kontakta oss för mer information om respektive intyg och pris så återkopplar vi snarast.

Om det saknas något intyg är du välkommen att kontakta oss här så återkommer vi.


Adoptionsintyg


Inställd resa


Taxi/Uber


Körkort: Högre behörighet


Sjöfart


Reseintyg

Covid-19


Försäkring


Tävling/Maraton


Övriga intyg

Covid-19-Tester


Vi kan erbjuda dig en rad olika tester för SARS-Cov-2.

Du kan välja mellan antigentest, snabbtest med eller utan reseintyg, antikroppstest och PCR-test.

Alla våra tester är CE-märkta och godkända för professionellt bruk.

Antigentest utan reseintyg

Vi testar dig med väl beprövade antigentester från Abbott som även används av bland annat Region Skåne och du får svar inom 15 minuter. För dig med symptom rekommenderar vi i första hand vårt snabbtest antigen + antikropp för en fullständig bild över eventuell smittofas.

299:-

Antigentest med reseintyg Danmark, Tyskland , Kroatien med mera

Vi testar dig med antigentest och skriver ett reseintyg till Danmark, Tyskland och övriga länder som godkänner antigentest, du får svar inom 15 minuter. Observera att du själv ansvarar för att hålla dig uppdaterad kring vilken sorts test och inom vilken tid du behöver för din resa. Sök uppdaterad information på exempelvis på www.swedenabroad.se.

Helgpris: 899:-

380:-

Antikroppstest

Antigentest + antikroppstest


Vi testar dig för covid-19 med två olika sorters snabbtest från Abbott för att ge en fullständig bild - antigentest som ger positivt resultat i den tidigare fasen av infektion samt antikroppstest som ger positivt resultat efter att du haft infektion en period.

599:-

Covid-19-test för företag

Vi hjälper gärna dig som företag eller organisation att testa din personal.Vi ber dig fylla i några korta uppgifter nedan och antal tester ni är intresserade av. Vi återkommer till dig så snart som möjligt med förslag på upplägg.

299:-

Vi testar dig med antikropptest för att se om du har fått antikroppar efter genomgången infektion eller om du fortfarande har antikroppar sedan tidigare genomgången infektion. Intyg på genomgången test ingår i priset. Dessa tester är till för dig som är symptomfri.

PCR-test med reseintyg 

 OBS, ta med ditt pass för detta test.

Du kan välja mellan Express PRC-test och få resultat med reseintyg inom 20 min 

Eller välja PCR -test och få svar och intyg under samma dag till ett lägre pris 


Ett PCR-test visar om det finns virus i dina luftvägar och lämnas om du:

  • har hosta, ont i halsen, lukt- och smakbortfall eller något annat symtom som kan stämma med covid-19
  • är symtomfri, men har umgåtts i minst 15 minuter med någon som har covid-19 och det var mindre än två meter mellan er. Detta gäller om du är i högstadieåldern och äldre. 


Helgpris:1199:-

899:-