Företagshälsovård


På Care By Hesore hjälper vi ditt företag och dina medarbetare nå er fulla potential med hälsan i behåll. Vi förstår att det stundtals kan finnas många faktorer som kan hämma företagets möjligheter att nå önskade resultat.  Vi kan därför erbjuda dig olika typer av lösningar så som stress- och krishantering för anställda, arbetsförmågebedömning, arbetsinriktad rehabilitering, olika typer av utbildningar m.m.


Vi är av Försäkringskassan en godkänd anordnare av olika bedömningar och utredningar gällande arbetsinriktad rehabilitering och arbetsförmågebedömning.


Se fullständig översikt neda och läs mer under respektive tjänst. Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något!

ARBETSLIVSINRIKTAD REHABILITERING


Vårt team av läkare, sjuksköterskor, psykolog, folkhälsovetare och fysioterapeuter kan erbjuda dig hjälp med medicinska, psykologiska, sociala och arbetslivsinriktade åtgärder för att du ska kunna fortsätta arbeta eller komma tillbaka till ett arbete.

ARBETSFÖRMÅGEBEDÖMNING


Vi hjälper till med bedömning av arbetsförmåga. Du får ett underlag utifrån vilket du kan sätta in rätt åtgärder för att förhindra en sjukskrivning eller för att arbetstagaren ska kunna återgå till sitt arbete.

KRISHANTERING & FÖREBYGGANDE KRISARBETE


Care by Hesore kan hjälpa dig på plats genom att utbilda i krisberedskap och förebyggande krisåtgärder ifall något inträffar på din arbetsplats. Skulle något ändå ske finns vi som stöd för dig och dina medarbetare för krissamtal och stöd efteråt.

STRESSHANTERING


Många av oss kan uppleva stress i arbetet under både kort och lång tid. Den långvariga stressen kan på sikt leda till sjukskrivningar och utbrändhet. Vi kan hjälpa både dig som är sjukskriven och dig som vill förhindra detta. Hos oss får du hjälp av legitimerad psykolog, läkare, sjuksköterskor och fysioterapeut.